Όροι Χρήσης

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα συμφωνείτε και με τους όρους χρήσης που τη διέπουν.
Η περιήγησή σας στο www.gkagkanatsios.gr (the site) σας παρέχεται εντελώς δωρεάν. Είστε ελεύθεροι να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσετε καμία προσωπική λεπτομέρεια. Σε περίπτωση που επιλέξετε να μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που περιλαμβάνει οποιαδήποτε μορφή προσωπικών δεδομένων, θα το χειριστούμε με απόλυτη εμπιστευτικότητα και υπό την αυστηρότερη ασφάλεια.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις είναι σύμφωνοι με την Διεθνή και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, όπως και με τον νόμο περί προστασίας καταναλωτών (Ν.2251/1994).
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής τους χωρίς ειδοποίηση όταν εκείνη το κρίνει απαραίτητο. Ενημερώνεστε τακτικά μέσα από την ενότητα «Όροι χρήσης» για τυχόν αλλαγές, με την ισχύ αυτών να ορίζεται από την στιγμή της ανάρτησης τους στην ιστοσελίδα.
Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας gkagkanatsios.gr, συμπεριλαμβανομένων λογοτύπων, φωτογραφιών, παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και διέπονται από ελληνικούς και διεθνείς νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας και πνευματικής ιδιοκτησίας.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων ενδέχεται να είναι ενδεικτικές. Σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύουν την εταιρεία ως προς την εμφάνιση, το χρώμα, το μέγεθος ή άλλα χαρακτηριστικά του είδους.
Απαγορεύεται από το νόμο η αναπαραγωγή, η αντιγραφή, η αναδημοσίευση, η αποθήκευση, η πώληση, η μετάδοση, η διανομή, η μεταφόρτωση ή η αλλοίωση των πληροφοριών από αυτή την ιστοσελίδα χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας.
Οι πληροφορίες και το υλικό που περιέχονται στη gkagkanatsios.gr, έχουν ως σκοπό την παροχή πληροφοριών και δεν αποτελούν επαγγελματικές συμβουλές. Παρότι έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι παρεχόμενες πληροφορίες, το υλικό και οι σύνδεσμοι (links) να είναι ακριβείς, δεν φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ζημίες που θα προκληθούν εξαιτίας χρήσεως κατά οποιοδήποτε τρόπο αυτών των πληροφοριών, του υλικού ή των συνδέσμων (links).
Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας μας προορίζονται ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για πληροφόρηση σας.
Είστε ελεύθεροι να διαβάσετε ή να εκτυπώσετε μέρος από αυτά, ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για ιδία χρήση.